Samsung predstavil nový rad monitorov a televízorov

Spoločnosť Samsung na veľtrhu ISE 2015 v Monaku predstavila nový produktový rad monitorov a SMART Signage televízorov. Tieto produkty ponúkajú zakrivené, UHD obrazovky. Reč je o modeloch SE790C, SD590C a SE510C.

Všetky spomínané modely disponujú zakrivenými obrazovkami, moderným dizajnom a výborným zobrazením farieb. Okrem toho Samsung predstavil aj 31.5 palcový monitor s názvom UD970, ktorý disponuje UHD obrazovkov a ponúka veľmi realistické podanie farieb.

34-palcový model SE790C, ktorý má vysoký pomer strán 21:9 a 27-palcové modely SD590C a SE510C disponujú zakrivenou obrazovkou, ktorá kopíruje prirodzené zakrivenie oka. Pre firmy si Samsung pripravil model SD850, ktorý je dostupný v 27 a 32 palcových prevedeniach. Rozlíšenie Wide Quad HD pomáha profesionálom v ľahkom vytváraní obsahu a zvyšuje produktiviu a kvalitu.

Súvisiacie články

Modely SE360 a SE390 predstavujú základ pre všetkých spotrebiteľov a ich obrazovky majú veľkosť 23,6 a 27 palcov. Ich porozovacie uhly dosahujú až 178 stupňov a disponujú aj režimom s jemným modrým osvetlením, ktorý je šetrný k očiam.

Na záver Samsung predstavil novú generáciu SMART Signage televízorov určených pre podniky. Prvý model RH55E, ktorý disponuje 55-palcovým  LED displejom disponuje lepšou kvalitou obrazu a vstavaným systémom pre správu obsahu. Ďalší model RM48D má 48 palcový displej a je navrhnutý pre nepretržitú prevádzku až 16 hodín 7 dní v týždni.

Zdroj: Tlačová správa

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.