MojWindows

Spoločnosť Microsoft súčastne vyvíja novú aplikáciu s názvom People Sense, ktorá je akýmsi ekvivalentom klasického telefónneho zoznamu, ktorý už na Windows Phone zariadeniach dobre poznáme. Disponuje však viacerými funkciami ako napr. vyhľadanie a lokalizácia osoby na mape a následná navigácia k nej.

Celý proces stále nie je vo finálnom štádiu a aplikácia ešte neobsahuje kompletnú funkcionalitu, ktorou bude disponovať, keď dorazí do obchodu s aplikáciami. Najnovšia aktualizácia prišla len nedávno dňa 17. februára 2015, čiže je jasné, že nejde o aplikáciu, o ktorej sa hovorí a nikdy ju vo windows phone store neuvidíme. Na sociálnych stránkach sa taktiež objavilo video, ktoré demonštruje funkcionalitu zatiaľ beta verzie tejto aplikácie.

Ako sme už povedali, zatiaľ People Sense disponuje funkciou vyhľadania osoby na mape a následnú navigáciu k nej, napísanie sms správy alebo vykonanie samotného telefonátu. V tomto štádiu je to v podstate GPS navigácia a telefónny zoznam v jednom. Nechajme sa prekvapiť, čo ďalšie nám v budúcnosti People Sense prinesie.

Zdroj: phonearena

24.02.2015

+