Toshiba Canvio Connect II – digitálny obsah na dosah

Spoločnosť Toshiba predstavila prenosný pevný disk s názvom Canvio Connect II, ktorý disponuje až 2 TB pamäte a 10 GB uložiskom na cloude. Disk je zabalený v elegantnom ľahkom obale a je k dispozícií hneď v piatich rôznych farebných prevedeniach.

Od polovice tohto roku už bude dokonca možné, zakúpiť si aj 3 TB variantu tohto pevného disku. Jeho 2 TB uložisko by sme však mohli prirovnať k 571 000 digitálnych fotografií, 526 000 hudobných súborov alebo 1640 filmom. Disk je možné pripojiť k počítaču alebo do Wi-Fi siete a mať tak nepretržítý prístup k uloženým dátam. Zariadenie je vybavené aj technológiou Ramp Loading, ktorá zaisťuje bezpečnosť uložených dát v prípade otrasov alebo náhodných pádov. Canvio Connect II má v sebe dokonca zabudovaný aj NTFS ovládač pre operačný systém Mac OS, aby zabezpečil maximálnu kompatibilitu.

Súvisiacie články

Zariadenie bude dostupné na našom trhu už vo februári za maloobchodné ceny, ktoré sa budú pohybovať na hladine 59 € za 500 GB verziu, 75 € za 1 TB verziu a 115 € za 2 TB disk.

Zdroj: Tlačová správa

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.