OneDrive pre Windows Phone dostal aktualizáciu

Cloud uložisko OneDrive pre operačný systém Windows Phone obdržalo aktualizáciu na verziu 4.6, ktorá priniesla aj zmeny vo vzhľade na stránke vlastností súborov.

Ďalšie vylepšenia sa týkajú lepšieho výkonu aplikácie, čiže jej behu. Odteraz by malo celé prostredie reagovať plynulejšie na každý príkaz používateľa. OneDrive umožňuje používateľovi náhľad a prácu so svojimi súbormi na mobilnej platforme za behu, kde ich môže premenovať, zdieľať a pridávať stále nové súbory, pokiaľ mu to jeho veľkosť uložiska dovolí. Môže taktiež poslať svojím priateľom pozvánku a ukázať im tak napr. fotografie alebo videá. S aplikáciou dokážete súbory aj zmazať alebo ich pripnúť na domovskú obrazovku pre rýchly prístup. Súbory uložené na OneDrive môžu byť otvorené aj v iných aplikáciách a súbory z iných aplikácií môžu byť zdieľané na OneDrive.

Súvisiacie články

Stiahnite si najnovšiu verziu OneDrive už teraz na obchode s aplikáciami pomocou nášho odkazu pod textom.

Zdroj: phonearena

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.