MojWindows

Spoločnosť Microsoft rozbehla webovú stránku Microsoft Virtual Academy (www.microsoftvirtualacademy.com), ktorá má za úlohu naučiť používateľov nielen doma, ale aj v organizáciách čo najviac o aplikáciách a samotnom operačnom systéme Windows. Sú na nej dostupné rôzne kurzy, ktoré keď používateľ splní dostane patričné bodové ohodnotenie.

mva

Na splnenie rôznych kurzov je potrebné zaregistrovať pomocou svojho Microsoft účtu a niekoľkých nevyhnutných informácií. Obrázok vyššie ponúka názorný príklad jednoduchej registrácie, po ktorej používateľ môže splniť akýkoľvek kurz sa mu zapáči. Stránka ponúka aj zoznam najlepších študentov, ktorí dosiahli vysoké bodové ohodnotenie z rôznych kurzov. Microsoft vytvoril túto akadémiu za účelom vzdelávania a pochopenia množstva vecí, ktoré sa týkajú samotného operačného systému Windows, jeho aplikácií a dokonca aj samotného programovania aplikácií.

kurz1

Momentálne je na tejto stránke prístupných aj množstvo kurzov v čestine, ktoré vytvára Microsoft oddelenie v Českej republike hlavne na vzdelávanie a rozvoj ľudských zdrojov vo firmách, ale aj jednotlivcov, ktorí sa zaujímajú o tieto veci. Samozrejme ostatné kurzy sú v anglickom jazyku. Veľkou výhodou je, že za kurzy v akadémií sa neplatí, čiže je to veľké plus a bola by škoda nevyužiť túto možnosť na samovzdelávanie. Ak vás zaujala táto stránka, na ktorej sa môžete vzdelávať vo veciach, ktoré sa točia okolo Windows, zaregistrujte sa teraz a urobte si svoj prvý kurz už teraz.

27.01.2015

+