MojWindows

Aplikácia Dropbox po dlhej dobe čakania konečne zavítala aj na platformu Windows Phone. Tým pádom sa zaplnila veľká diera v knižnici Windows Phone aplikácií. Informácia o tejto novinke bola predložená na špeciálnej udalosti Windows 10, na ktorej bolo odhalené nové partnerstvo spoločnosti Microsoft s týmto cloudovým uložiskom.

dropbox-wp

Práve preto je teraz Dropbox sprístupnený na smartfóny a tablety s operačným systémom Windows a Windows Phone. Aplikácia poskytuje všetky výhody, ktoré už poznáme. Prvou je automatické zálohovanie fotografií na Dropbox, druhou je označenie súborov ako obľúbené, takže k nim máte prístup aj vtedy, keď nemáte k dispozícií internetové pripojenie a na záver je tu možnosť  prístupu na súkromný a pracovný účet naraz. Aplikácia bola taktiež upravená tak, aby sa akýkoľvek súbor z Dropboxu dal pripnúť na domovskú obrazovku smartfónu alebo tabletu, aby mal doňho používateľ rýchly, bezproblémový prístup.

dropbox2

Dropbox pre vaše Windows Phone zariadenie si môžete stiahnuť zdarma už teraz z obchodu s aplikáciami pomocou nášho odkazu pod textom.

 

Zdroj: dropbox via theverge

 

23.01.2015

+