MojWindows

Po mobilných platformách ako BlackbBerry, iOS a Android nadišiel čas aj pre Windows Phone, aby privítal vo svojich radoch známu hru Pou. Ide o hru, v ktorej hlavného aktéra predstavuje zvieratko Pou. Je to v podstate taká moderná verzia tamagotchi, kde používateľ musí zaistiť, aby jeho zvieratko dostávalo primerané množstvo jedla, vody a spánku. Tým sa zaistí jeho rast a spokojnosť.

Rozdielom medzi týmito dvoma hrami však je v tom, že Pou umožňuje používateľovi zarobiť mince, za ktoré si následne môže nakupiť pre svoje zvieratko oblečenie, módne doplnky a veľa iného. Hra dokonca ponúka možnosť prepojenia dvoch používateľov pomocou funkcie Pou vs. Pou mini game battles. Používatelia si tak môžu navzájom porovnávať svoje zvieratká. Táto funkcia však vyžaduje internetové pripojenie a bluetooth konektivitu.

Vývojári sa dokonca rozhodli, že používateľom na Nový rok pridelia až 1500 mincí, za ktoré si budú môcť zakúpiť tie najrôznejšie modifikácie pre svoje zvieratko. Pokiaľ ste sa ešte s touto hrou nestretli prinášame vám aj prezentačné video.

Zdroj: phonearena

29.12.2014

+