MojWindows

Používatelia Windows Phone zariadení konečne môžu využívať výhody mobilnej bankovej aplikácie Tatra banka Viamo. Celý proces je veľmi jednoduchý a zvládne ho každý veľmi rýchlo. V prvom rade je potrebné zaregistrovať sa na stránke www.viamo.sk, kde pomocou zadania vášho telefónneho čísla, overovacieho kódú, ktorý vám banka zašle na mobilné zariadenie, vyplnenia osobných údajov a zadania súkromného účtu budete môcť začať používať Viamo vo vašom zariadení.

1 2 3

Po dokončení registrácie banka každému používateľovi pošle ešte jeden overovací kód, ktorý sa zadáva na internetovej stránke, po ktorého vyplnení používateľ obdrží aktivačný kód pre mobilnú aplikáciu na svojom zariadení. Po jeho zadaní je Viamo pripravené na používanie. Od tejto chvíle sú používateľovi k dispozícií tri záložky.

4 5

Prvá slúži ako prehľad transakcií za posledné obdobie, ktoré vykonal pomocou Viamo aplikácie. Je na nich zobrazené meno príjemcu, suma a dátum kedy bola transakcia vykonaná a dôvod platby, ktorý je uložený v komentáry. Druhá záložka je najdôležitejšia, pretože sa v nej uskutočňuje samotná platba pre príjemcu. Vykoná sa pomocou zadania príjemcovho telefónneho čísla, sumy, ktorú chcete osobe zaslať a pre lepšie orientovanie sa v platbách aj komentáru. Denný ako aj maximálny limit je nastavený na 200 eur, takže väčšiu čiastku nie je možné jednému používateľovi poslať. V prípade odcudzenia mobilného zariadenia sa nie je potrebné obávať o zneužitie aplikácie. Každá platba sa totiž potvrdžuje vaším pin kódom. Viamo následne poskytne aj zobrazenie detailu transakcie, ktorá bola práve vykonaná. Celá platba sa dá v prípade potreby aj zopakovať.

6 7 8

Tretia záložka je v podstate len informačná a poskytuje všetky detaily o aplikácií, ako funguje atď.Viamo je možne samozrejme aj deaktivovať v prípade potreby v tejto istej záložke. Tatra banka Viamo je bezplatne dostupná na obchode s aplikáciami už teraz.

25.11.2014

+