Samsung predstavil 27-palcový zakrivený monitor

Nový monitor od kórejského výrobcu zaujme hneď na prvý pohľad. Zakrivený obrazovka má za účel zlepšiť komfort pri pozeraní filmov, no zároveň by mal byť zvýšený aj zážitok z hrania. Panel Samsungu S27D590C má uhlopriečku s veľkosťou 27″ a rozlíšenie 1920 x 1080 pixelov. Nový monitor tiež ponúkne vysoký kontrast 3000:1 a jas 350 cd/m2. Novinka od Samsungu má tiež vstavené 5-wattové duálne reproduktory, ktoré umožnia dobrú reprodukciu zvuku. Súčasťou monitoru je aj špeciálny herný režim, ktorý aktivujete stlačením tlačidla a ktorý vylepšuje farby a mení kontrast tak, aby bol zlepšený herný zážitok.

Monitor tiež ponúka veľmi tenký rámik a elegantný stojan, ktorý umožňuje pohodlné nakláňanie monitora a prispôsobenie polohy požiadavkám užívateľov. Novinka je kompatibilná s držiakmi 100 x 100 mm VESA, pomocou ktorých je možné umiestniť ho na stenu. Čas odozvy tohto monitoru sú 4 ms a medzi ponúkané rozhrania patria D-SUB, DP a HDMI. Monitor zaujme najmä svojím moderným dizajnom, no aj širokou ponukou režimov pre rozdielny druh práce či zábavy. Odporúčaná maloobchodná cena monitoru je €459 a dostupný by mal byť v priebehu novembra.

Súvisiacie články

Zdroj: Tlačová správa

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.