MojWindows

Po trojici bánk ČSOB, UniCredit Bank a Tatra banke sa svojou internet banking aplikáciou pre Windows Phone môže pochváliť aj Zuno. Aplikácia nesie názov Zuno Mobile Banking a prináša v sebe všetky výhody mobilného internet bankingu.

wp_ss_20141017_0001 wp_ss_20141017_0002 wp_ss_20141017_0007

V prvom rade sa klienti Zuna môžu prihlásiť na svoj účet pomocou identifikačného čísla a hesla. Taktiež si môžu vyskúšať demo verziu aplikácie, ktorá poskytne veľmi dôveryhodný pohľad na to, ako vyzerá samotné používateľské prostredie v prípade, že si budú prezerať stav svojho účtu, transakcie a pod. Vo finančnom prehľade účtu si používateľ môže prezerať transakcie za konkrétny mesiac v roku, nesmie chýbať aktuálny kurzový lístok so zobrazením tých najdôležitejších mien a tiež kalkulačka pre výpočet pôžicky. Pomocou slidebaru používateľ navolí výšku pôžičky a nižšie sa zobrazí suma, ktorá sa bude musieť mesačne splácať v závislosti od doby splatnosti.

Veľmi praktickou funkciou je vyhľadanie bankomatu v blízkosti vašej aktuálnej polohy alebo meste, v ktorom sa práve nachádzate. Aplikácia dokáže vyhľadať nielen Zuno bankomat (na mape označený ako bankomat Tatra banky), ale aj ostatných bánk na Slovensku. Používateľ si môže navoliť, ktoré konkrétne bankomaty má aplikácia vyhľadávať a ktoré nie. Po vybraní konkrétneho bankomatu sa zobrazí jeho adresa a aplikácia ponúkne aj priamu navigáciu k jeho polohe.

Aplikácia Zuno Mobile Banking je zdarma prístupná na windows phone store už dnes a stiahnuť si ju môžete pomocou nášho odkazu nižšie.

20.10.2014

+