Flipboard konečne prichádza na Windows Phone

Aplikácia Flipboard patrí medzi popredné nástroje vyhľadávania noviniek a správ po celom svete. Užívateľ si v nej zvolí aké novinky, z ktorých oblastí chce odoberať a aplikácia už ostatné zariadi zaňho. Pri ďalšom zapnutí tejto aplikácie už na užívateľa čakajú novinky zo sveta, o ktoré sa zaujíma a môže si medzi nimi rýchlo a bez námahy listovať.

Aplikácia prešla zmenou, ktorá zaručuje plnú funkčnosť aj na zariadeniach, ktoré nedisponujú špičkovým hardvérom, avšak stále sa vývojárom nepodarilo optimalizovať Flipboard natoľko, aby aplikácia mohla bežať aj na zariadeniach, ktoré disponujú len 512 MB operačnou pamäťou RAM. Hovoríme teda o smartfónoch Lumia 520 a Lumia 635. Je to smutné, pretože používatelia týchto zariadení by taktiež určite Flipboard odcenili. Vývojári však hovoria, že spolupracujú so spoločnosťou Microsoft na optimalizácií aplikácie pre tieto zariadenia, ktoré disponujú len 512 MB RAM. Flipboard dokonca príde ako predinštalovaná aplikácia na nový smartfón Nokia Lumia 830. Možete si túto aplikáciu stiahnuť priamo z obchodu s aplikáciami pomocou nášho odkazu nižšie. Nasledujúce video vám aplikáciu priblíži ešte bližšie.

Súvisiacie články

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.