MojWindows

Ping Pong Masters je zábavná športová hra určená pre milovníkov stolného tenisu alebo fanúšikov rýchlej akcie. Titul ponúka dva herné módy career a quickplay. V prvom menovanom si hráč najprv vyskúša practise mód, v ktorom si precvičí svoje reflexy a kvality proti ľahším súperom zo susedstva a postupne sa môže prepracovať až na svetové majstrovstvá.

wp_ss_20140908_0001

Hra umožňuje vyskúšať si svoje schopnosti vo virtuálnom stolnom tenise v 90 rôznych úrovniach na šampionátoch po celom svete. Hráč si v quickplay móže vybrať spomedzi 30 skúsených hráčov stolného tenisu a počas svojho hrania získať 40 rôznych druhov rakiet. Ping pongová raketa sa dá ľubovoľne vymieňať počas zápasu a získať nové hráč môže vďaka bodom, ktoré nahrá v niekoľkých zápasoch. V hre je k dispozícií 6 prostredí (pivnica, štadión, telocvičňa, atď.). Treba mať ale na pamäti, že tieto prostredia sa otvárajú postupne po dosiahnutí určitej bodovej méty, takže nie sú všetky sprístupnené hneď od začiatku.

Ovládanie je veľmi jednoduché. Prostým posúvaním palca dopredu, dozadu a do strán hráč manipuluje so svojou raketov a odráža loptičky naspäť k svojmu súperovi. Ping Pong Masters disponuje veľmi pekne spracovaným prostredím a hernou interakciou. Ponúka taktiež tri vylepšenia, pomocou ktorých hráč môže bez námahy odrovnať svojích protivníkov. Prvým je ohnivá raketa, s ktorou hráč loptičky odráža neuveriteľne rýchlo. Druhou je spomalenie času, pomocou ktorého sa v hre rapídne spomalí jeho plynutie a hráč tak dokáže zareagovať aj na tú najťažšie chytateľnú loptičku. Treťou a poslednou je zväčšenie rakety do obrovských rozmerov, čo uľahčí odrazenie loptičky naspäť na súperovu polovicu. Všetky vyššie spomenuté vylepšenia však po ich použití hráč nemôže okamžite aktivovať znova. Ohnivú raketu je možné opäť použiť v tom istom zápase až o 2 a pol minúty, spomalenie času o 10 minút a zväčšenú rakety až o 59 minúť.

Ping Pong Masters je zdarma prístupná zábavná športová hra na obchode s aplikáciami. Ak vás tento herný žáner zaujíma alebo vás skutočne baví stolný tenis, tak je tento herný titul presne to pravé orechové na spestrenie vašich voľných chvíľ. Hru si môžete stiahnuť pomocou nášho odkazu na windows phone store pod textom.

 

09.09.2014

+