Neon Battleground prichádza na Windows Phone

Vesmírna multiplayerová strielačka Neon Battleground prichádza na Windows Phone skôr, než na konkurenčné platformy Android a iOS. Pokiaľ máte radi online hry, kde si zastieľate proti iným hráčom, Neon Battleground je presne stvorená pre vás. Mal som tú možnosť nainštalovať si tento titul na Nokiu Lumia 1520 a priznám sa, že sa mi od nej veľmi ťažko odchádzalo.

V hre pilotujete malú vesmírnu loď vybavenú ohnivými lasermi. Tú ovládate pomocou dvoch joystickov. S ľavým regulujete rýchlosť a smer, ktorým sa s loďou vydáte a pravým sa otáčate a strieľate na nepriateľov. Na ovládanie si budete musieť asi chvíľu zvykať, aby ste dobre vedeli koordinovať pohyby na oboch joystickoch. Za každú zničenú nepriateľskú loď obrdžíte niekoľko skúseností a mincí, za ktoré si neskôr môžete vylepšovať alebo kúpiť lepšie plavidlo. Na začiatku bitky vám hra vždy ponúkne tri vylepšenia za určitý počet mincí, ktoré vám pomôžu so zdolávaním nepriateľov.

Svoje plavidlo si môžete vylepšovať v 4 rôznych kategóriách: život, rýchlosť streľby, presnosť a poškodenie. Pokiaľ by vám nestačili nahraté mince a skúsenosti, hra umožňuje zakúpenie vylepšení za skutočné peniaze, ktoré vám pomôžu zrýchliť pokrok. Napríklad 500 mincí stojí 0,99 centov a dvojnásobný počet mincí za deň 4,99 €.

Súvisiacie články

V každej hre sa nachádza jedno nukleárne vylepšenie, po ktorého nadobudnutí sa vaša loď sfarbí do červena a má dvojnásobnú silu. Treba mať na pamäti, že takéto sfarbenie priláka množstvo nepriateľov, ktorí vás budú chcieť v momente zničiť. V hre sú taktiež prítomné štíty, ktoré akoby pridávali 40 životov. Po ich pominutí začne vaše plavidlo strácať ozajstný život.

Neon Battleground je prístupný zdarma na obchode s aplikáciami. Pokiaľ vás hra zaujala, môžete si ju stiahnuť pomocou nášho odkazu na obchod s aplikáciami pod textom.

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.