MojWindows

Populárna služba na streamovanie a prehrávanie hudby Spotify sa stala o čosi prístupnejšou aj pre užívateľov Windows Phone. Nasledujúc aplikáciu pre iOS a Android, Spotify bude odteraz ponúkať neobmedzené prehrávanie hudby úplne zadarmo.

Službu môžu zdarma využívať majitelia zariadení s iOS a Androidom už od decembra minulého roka. Teraz sa k ním pripoja aj užívatelia Windows Phone, ktorí konečne nemusia platiť za prémiovú verziu aplikácie a naplno si tak môžu užívať milióny skladieb, ktoré Spotify ponúka. Pre majiteľov zariadení s operačným systémom od Microsoftu je to skvelá správa. Spotify sa aj u nás stáva čoraz populárnejšou službou a jej výhody teraz budú môcť čerpať užívatelia všetkých troch popredných platforiem na poli mobilných zariadení.

spotify-1 spotify-2 spotify-4

Aj v tomto prípade má ale novinka háčik. Konkrétne ide o obmedzenie, ktoré vo verzii zdarma umožňuje neobmedzenie prehrávanie skladieb iba pomocou náhodného výberu. Nie je ale zložité prispôsobiť si playlisty tak, aby ste nemali problém s využívaním tejto služby úplne zadarmo. Ak ešte aplikáciu Spotify nemáte vo svojom zariadení nainštalovanú, nájdete ju vo Windows Phone Store na tomto odkaze.

Zdroj: cnet via PhoneArena

26.08.2014

+