MojWindows

Populárna strategická puzzle hra HexaLines je medzi užívateľmi zariadení s Windows Phone veľmi populárna a známa už bola za čias Windows Mobile. Princíp hry je pritom veľmi jednoduchý – pomocou šesťuholníkov sa snažíte spojiť potrubie, cez ktoré tečie červená tekutina. Hráte pritom proti umelej inteligencii, ktorá sa snaží vaše plány prekaziť, vďaka čomu je hra ešte náročnejšia a vyžaduje aj strategické myslenie.

Hexalines_Screens

Hra stojí pritom normálne vo Windows Phone Store 1,49€. Aktuálne je vďaka akcii so službou myAppFree úplne zadarmo a kompatibilná je aj so zariadeniami s Windows Phone 7.x a k fungovaniu potrebuje iba 512 MB pamäte RAM. Táto zľava je však časovo obmedzená, preto sa poponáhľajte a aplikáciu si nainštalujte čo najskôr. V pamäti vášho zariadenia vám pritom zaberie iba 13 MB a aplikáciu nájdete na tomto odkaze. Hra je pritom dostupná aj pre zariadenia so systémom Windows 8.x a nájsť ju môžete vo Windows Store za pôvodnú cenu 1,49€.

myappfree1 myappfree2 myappfree3

MyAppFree je služba, ktorá dáva do pozornosti výnimočné ponuky a zľavy vo Windows Phone Store. Služba tiež ponúka aplikáciu pre zariadenia s Windows Phone, vďaka ktorej môžete ľahko získavať prehľad o zľavnených aplikáciách a hrách a ušetriť tak nemalé peniaze. Aplikácia ponúka aj akýsi rebríček užívateľov, ktorí si stiahli najviac zľavnených aplikácií, alebo ich zdieľali s priateľmi. Pre zanietených užívateľov môže byť aj toto dodatočná motivácia k tomu, aby vyskúšali niektoré aplikácie, ktoré sú aktuálne v zľave. Aplikáciu nájdete vo Windows Phone Store úplne zadarmo.

01.08.2014

+