MojWindows

Veľmi populárna 3D akčná adventúra Ball 3D si konečne našla cestu na platformu Windows Phone po úspechoch, ktoré zožala na Androide.  Jedná sa o sofistikovanú hru, v ktorej je potrebné dopraviť vami ovládanú loptu do cieľa danej úrovne pomocou šipiek alebo joysticku. Pokiaľ vám však lopta spadne z platformy, úroveň musíte opakovať.

wp_ss_20140825_0001

Zo všetkého najdôležitejšie je v tejto hre udržať loptu v rovnováhe a nedovoliť jej spadnúť z platformy. Ball 3D zatiaľ obsahuje len 31 rôznych bludísk, cez ktoré je potrebné loptu prepraviť. V blízkej budúcnosti sa očakáva aktualizácia, ktorá rozšíri túto výbornú hru o ďalšie zložité úrovne.

wp_ss_20140825_0002

V nastaveniach si sami môžete zvoliť spôsob, akým loptu budete ovládať. V hre sú prednastavené tradičné šipky podobné tým na vašej počítačovej klávesnici. Okrem nich máte k dispozícií joystick, ktorým je možné zmeniť pohľad, akým sa na loptu pozeráte a nakoniec sa tu nachádza Old joystick, ktorý nahrádza šipky pri ovládaní lopty. Mne osobne pri ovládaní viac vyhovuje Old joystick, pretože poskytuje plynulejší prechod z jedného smeru do druhého. Pomocou šipiek sa lopta ovláda dosť neohrabane a je potrebné vynaložiť väčšie úsilie, aby lopta nespadla z platformy. Ich veľkosť si však môžete zväčšiť, aby sa ovládanie pomocou nich stalo pohodlnejším.

wp_ss_20140825_0003

Počas prechádzania cez bludiská je potrebné pomocou lopty odstraňovať alebo posúvať rôzne prekážky a uvoľniť si tak cestu k cieľu. Zároveň si treba dávať pozor, aby ste po presunutí určitej prekážky neostali uväznení na mieste.

Ak vás táto skvelá 3D adventúra zaujala, môžete si ju zdarma stiahnuť z windows phone store pomocou nášho odkazu pod textom.

 

26.08.2014

+