MojWindows

Hra Plumber Reloaded od slovenského vývojára halmi.sk je teraz dostupná aj vo Windows Phone Store. Tá vlani zožala obrovský úspech na platforme Android, kde sa v decembri minulého roka umiestnila medzi TOP 10 najobľúbenejšími logickými hrami v USA, Kanade a Veľkej Británii. Momentálne má v Obchode Play viac ako 500 000 stiahnutí a teraz si ju môžete zahrať aj na svojom zariadení s Windows Phone.

Hra je na prvý pohľad veľmi jednoduchá, no postupom času stále pridáva na obtiažnosti. Princíp spočíva v tom, že staviate potrubia. Na hernom pláne máte vždy označené dva konce potrubia, ktoré musíte spojiť. Potrubia sa však nemôžu krížiť, a tak musíte vždy nájsť takú cestu, ktorá nebude prekážať inému potrubiu. Na začiatku vytvárate iba tri či štyri rozdielne potrubia. Nenechajte sa ale oklamať, aj to môže byť poriadne zložité a pri niektorých leveloch sa aj zapotíte. Oveľa náročnejšie je to ale neskôr, keď na väčších herných plánoch staviate ešte viac potrubí. Tu už musíte naozaj zapojiť všetky mozgové závity a neraz sa vám to ani tak nepodarí.

plumber-reloaded1 plumber-reloaded2 plumber-reloaded3

Hra ponúka niekoľko herných módov. Tutorial vám ukáže, ako vlastne hra funguje. V režime Training si môžete jednotlivé levely vyskúšať a vytvárať potrubia, až kým sa vám to nepodarí. V hlavnom režime musíte potrubia pospájať v stanovenom čase a ak chcete získať tri hviezdičky za výborne zvládnutý level, musíte ešte tento čas znížiť na minimum. K dispozícii je aj režim Time attack, v ktorom sa snažíte prejsť jednotlivé levely za čo najkratší čas, pričom prekonávate rekordy ostatných hráčov.

Hra ponúka až 430 levelov rozdelených do šiestich obtiažností. Plná verzia hry stojí vo Windows Phone Store 0,99€ a stiahnuť si ju môžete pomocou tohto odkazu. Ak ale nechcete hneď investovať, môžete si vyskúšať demo verziu s 36 levelmi, ktorá je zadarmo a nájdete ju na tomto odkaze.

 

 

02.07.2014

+