LG sa vracia k Windows Phone 8.1 s najnovším smartfónom

Spoločnosť LG pred pár rokmi odsunula Windows Phone v prospech Androidu.  Najnovšie správy však hovoria, že by sa to malo zmeniť. Nový LG smartfón bude disponovať  operačným systémom Windows Phone 8.1. O tomto zariadení sa do tejto chvíle veľa nevie čo sa týka špecifikácií. Unikol však obrázok spomínanej novinky.

 

Súvisiacie články

Po dizajnovej stránke mu nie je čo vytknúť. Hneď je vidieť, že  na prednej strane chýbajú fyzické tlačidlá. Je však elegantný a tenký, čo je veľká výhoda. Taktiež je zjavné, že LG odstránilo z bočnej strany smartfónu tlačidlo pre fotografovanie. Táto skutočnosť ale môže byť veľký krok späť pre spoločnosť. Je potrebné to vyzdvihnúť pretože dané tlačidlo v mnohom uľahčovalo manipulovanie s LG smartfónmi. Jeho absencia môže dospieť k veľkej nespokojnosti zákazníkov. Názov smarfónu je LG Uni8 a mal by sa dostať do predaja v priebehu tohto roka.

Zdroj: wpcentral

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.