MojWindows

Napadlo vás niekedy aké by to mohlo byť výborné mobily z minulosti disponujúce najnovším OS, špičkovým fotoaparátom a vylepšenými parametrami? Dajte svojej fantázii voľný priebeh, pretože Nokia odhalila obrázky znovuzrodenej Nokie 3310.

Tento model  obsahuje najnovší Windows Phone a neprekonateľný 41 mexapixelový fotoaparát, ktorý prevzala od súčastnej Nokie 1020. Ďalej má v sebe zabudovaný 2-jadrový procesor, 2GB RAM a microSD slot. Akoby to nestačilo 3310 taktiež disponuje 3 palcovou „Clear Diamond“ obrazovkou s nezanedbateľným rozlíšením  768 x 1280.

Bohužiaľ všetko ohľadom tohto telefónu je len prvoaprílový vtip. Nokia sa možno raz odhodlá spraviť niečo podobne šialené naozaj. Časy dávno minulé nám totižto pripomínajú, aké to bolo vlastniť podobné mobilné zariadenie. Výdrž batérie dosahovala aj 2-týždne a k dispozícií neboli stovky hier, ale len obľúbený snake. Odolnosť voči rozbitiu nepoznala hraníc. Niečo podobné by si určite našlo uplatnenie aj v dnešnom svete. Vynovená verzia by však určite neobstála čo sa týka výdrže batérie. Možno sa jedného dňa dočkáme starej verzie mobilného telefónu s najnovšími vychytávkami.

Zdroj: phonearena

01.04.2014

+