MojWindows

Mobilný svet je oddnes obohatený o ďalšiu zaujímavú hru. Ide o titul spracovaný na motív legendárneho filmu Star Wars a jeho autorom je spoločnosť LucasArts. Všetkým fanúšikom hviezdnych vojen pri čítaní týchto viet určite poskočí srdce a nový titul Star Wars: Assault Team si budú chcieť stiahnuť. Nebude to však žiadnym problémom, nakoľko je táto hra dostupná bezplatne.

Po titule Star Wars: Tiny Death Star je novinka s názvom Star Wars: Assault Team oveľa zaujímavejšia z hľadiska grafického spracovania. Herný princíp je jednoduchý a nadchne širokú škálu hráčov – ide o strieľačku, kde musíte zabiť všetkých nepriateľov. Hra je však v tomto prípade založená na princípe ťahovej hry a vaši hrdinovia sú limitovaní svojim životom, schopnosťami a zbraňami. Vašou úlohou je v tomto prípade prechádzať levelmi, ktoré sú čoraz zložitejšie a čo najefektívnejšie využívať životy a zbrane, ktoré máte k dispozícii. Viac vám o hre napovie krátke video priložené nižšie.

http://www.youtube.com/watch?v=08W24ggyEZo

Ak vás tento titul zaujal, môžete si ho na svoj smartfón alebo tablet stiahnuť pomocou odkazu nižšie. V komentároch nám píšte, či sa vám táto hra páči a ktorú ďalšiu hru s tematikou hviezdnych vojen by ste odporučili ostatným čitateľom. 

28.03.2014

+