Hra Zombie Smasher prichádza na Windows Phone a Windows 8.1

Zombie Smasher je hra, v ktorej sa snažíte pozabíjať čo najviac zombie klepnutím palca o obrazovku vášho smartphonu. Táto hra konečne prichádza aj na platformu Windows Phone a Windows 8.1, pričom je dostupná zadarmo na Windows Phone Store. Na Windows 8.1 sa za stiahnutie tejto hry účtuje poplatok 1,49$.

Zombie Smasher je veľmi jednoduchá hra. Keď sa na vašej obrazovke objaví zombie, tak ho proste dotykom palca o obrazovku zneškodníte. Tvorcovia taktiež do hry dodali ľudí, ktorí sa potulujú okolo a kričia ako z hororového filmu. Zombie zatiaľ okolo rozosievajú chaos a hrôzu. Ak omylom trafíte človeka, úroveň pre vás končí a musíte začať odznova. Obsahovo hra ponúka 60 rôznych levelov, či už v Survival alebo Story mode. Time mode úrovne nemá a obsahuje 7 rôznych typov zombie. Niektorí z nich vyžadujú špecifické pohyby palca na zneškodnenie.

Súvisiacie články

V Story mode sú úrovne rozdelené tak, že v každej úrovni musíte zneškodniť určitý počet zombie, ktorí prichádzajú vo vlnách. Keď ich zneškodníte, otvorí sa ďalšia úroveň. K dispozícií máte 3 životy. Za každého zombie, ktorého nestihnete zneškodniť, vám 1 život ubudne. Survival mode je odlišný tým, že po uplynutí určitého času sa vám automaticky zvýši úroveň. Každá úroveň je o niečo ťažšia ako predchádzajúca a rovnako platí, že keď vám prekĺznu traja zombie alebo trafíte človeka, prehrali ste. Hráte v podstate non-stop a úrovne sa zvyšujú, až kým nedosiahnete level 60.

V Time mode máte 1 minútu a 30 sekúnd na to, aby ste zneškodnili čo najviac zombie, ktorí sa Vám pripletú do cesty. Po uplynutí času sa Vám skóre zráta a zobrazí sa vo výsledkovej listine. V každom z týchto módov sú prístupné 3 rovnaké vlastnosti. Prvá je kúsok mäsa, ktorý zombie na 3 sekundy zmätie a následne sa dajú ľahšie zneškodniť. Druhá je blesk, ktorý vytvorí pás po celej obrazovke a každá zombie, čo ním prejde, umrie. Tretia je bomba. Keď na ňu kliknete, všetky zombie v jej dosahu vybuchnú. Na začiatku hry máte dostupné 3 kusy z každej tejto vlastnosti. Po ich minutí si môžete dokúpiť ďalšie za mozgy, ktoré ste získali prechádzaním úrovní. Ak vás tento titul zaujal, stiahnite si ho pomocou odkazu nižšie.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.