MojWindows

HP rozširuje obľúbenú radu multifunkčných tlačiarní LaserJet o nové modely zo sérií HP LaserJet MFP M433a a M436. Tie sú určené predovšetkým pre malé a stredné firmy, ktorým ponúknu profesionálnu kvalitu tlače a spoľahlivosť za rozumnú cenu.

Stolové tlačiarne HP LaserJet MFP M433a a M436 zvládnu celú radu úloh vďaka automatickéj obojstrannej A3 tlači, kopírovaniu a skenovaniu. Žiadny používateľ pritom nebude musieť čakať príliš dlho, model M436 zvládne vytlačiť až 23 strán za minútu a M433a len o tri menej. M433a naviac zvládne vytlačiť prvú kópiu už za 9 sekúnd.

Nové tlačiarne potešia predovšetkým firmy, ktoré hľadajú spôsob, ako získať čo najviac pri čo najmenšej investícii. Neznamená to však, že by kvôli tomu obetovali kvalitu. Veľmi nízke sú naviac aj ich prevádzkové náklady vďaka použitiu výhradne originálnych tonerových kaziet od HP a tlačových valcov s dlhou životnosťou.

“Malé a stredné firmy musia šikovne investovať do takých technologií, ktoré im prinesú pridanú hodnotu, zefektívnia prácu, zaručia kvalitu a hladký chod podniku a zároveň nenarušia rozpočtovú rovnováhu,“ povedal Miroslav Drahoš, produktový manažér pre kancelárske zariadenia od HP.

 

„Nové tlačiarne LaserJet MFP M433a a M436 zvládnu kvalitnú a spoľahlivú tlač v objeme tisíc strán. Okrem toho majú premyslený design a predprogramované funkcie pre rýchle spúšťanie. Skvelo teda zapadnú do každej modernej kancelárie,“ dodáva Drahoš.

Tlačiarne HP LaserJet MFP M433a a M436 boli navrhnuté s ohľadom na čo najväčšiu plynulosť práce, majú preto štyri predprogramované tlačidlá rýchleho spúšťania a model M436 zvláda skenovať rovno do počítača, čo uľahčuje archiváciu aj zdieľanie dokumentov.

M436 potom užívateľom ponúkne ešte väčšiu flexibilitu pomocou vstavaného ethernetového pripojenia a vzdialeného monitoringu.

Tlačiarne sú na našom trhu už dostupné, odporúčané predajné ceny začínajú na 379€ pre model M433a a na 469€ pre M436.

Zdroj: TS

+