MojWindows

Dlhé čakanie na nových avatarov pre konzoly Xbox One sa pomaly, ale isto blíži ku koncu. Po tom, čo ich Microsoft pôvodne prezentoval na hernom veľtrhu E3 2017 s očakávaným termínom uvedenia na jeseň 2017, síce došlo k značnému odkladu, no dnes ich už konečne testuje verejnosť, a to v takmer finálnej verzii.

Členom programu Xbox Insider v okruhu Xbox Alpha bola sprístupnená beta verzia aplikácie „Xbox Avatar Editor“, pomocou ktorej môžu k novým postavičkám pristupovať a rôznym spôsobom ich upravovať.

Microsoft sa pri návrhu nového systému zameral práve na to, aby virtuálne postavičky ponúkali prakticky neobmedzené možnosti a každý hráč si dokázal vytvoriť unikátneho avatara presne podľa svojich preferencií.

Čo sa týka celého „Avatar systému“, zatiaľ ide len o čiastočnú implementáciu. Niektoré prvky preto stále chýbajú a hoci je nových avatarov možné vytvárať, ich použitie zatiaľ nie je dostupné.

Microsoft na oficiálnom blogu informuje, že plnohodnotná implementácia prebehne už čoskoro, neuvádza však žiaden konkrétny termín.

Zdroj: Microsoft

25.06.2018

+