MojWindows

Doplnené 19.7.2018 – V časti o cenách boli doplnené informácie o príslušenstve od spoločnosti Microsoft, ktoré môžete vyhrať. 


Portál MojWindows.sk spúšťa štvrtý ročník ankety NAY Windows Roka 2018 s cieľom vybrať najlepšie Windows zariadenia z pohľadu čitateľov.

Anketa NAY Windows Roka 2018 má za úlohu pomôcť pri výbere tých najlepších Windows zariadení, ktoré sa dostali a dostanú na slovenský trh v tomto roku a vyzdvihnúť najzaujímavejšie technologické vychytávky, ktoré výrobcovia prezentovali.

Vďaka ankete má široká verejnosť možnosť zoznámiť sa s novinkami z prostredia ekosystému Windows. Ocenené zariadenia bude možné nájsť v obchodoch a na internete s certifikátom “NAY Windows roka 2018″, ktorý pomôže pri výbere tých najlepších zariadení s operačným systémom Windows.

Štyri kategórie, štyri ročné obdobia

Hlasovanie je rozdelené do štyroch kôl, v ktorých sa proti sebe postavia zariadenia od každého výrobcu, spĺňajúce potrebné kritériá ako kategória a dátum predstavenia nového, prípadne vynovenia existujúceho produktu.

Víťazi jednotlivých semifinálových kôl sa proti sebe postavia vo finálnom hlasovaní, ktoré prebehne počas januára 2019.

Dnešným dňom je spustené hlasovanie za obdobie jar 2018. Prebiehať bude až do 31. júla, kedy bude uzatvorené a začnú prípravy na hlasovanie za ďalšie obdobie, teda leto 2018. Výsledky prvého kola budú zverejnené počas augusta 2018.

Hlasovanie prebieha v 4. kategóriách: Gaming, Moderné zariadenie pre firmy, Moderné zariadenie pre domácnosť a Hit sezóny. V prvých troch kategóriách sa vyberá zo zariadení pre koncových zákazníkov, v poslednej, Hit sezóny, sú umiestnené technologické inovácie, ktoré v danom období hýbali IT svetom.

Pomôžte ostatným, vyhrajte zaujímavé ceny

Hlasovaním sa zapájate do súťaže o niektorú z množstva vecných cien. Hlavná cena, konzola Xbox One, bude odovzdaná jednému vyžrebovanému hlasujúcemu po ukončení finálneho hlasovania v januári 2019. 

Okrem hlavnej ceny sú v hre ďalšie zaujímavé výhry, o ktoré sa budú uchádzať všetci hlasujúci v semifinálových kolách a ich výhercovia budú oznámení vždy po ukončení daného kola (jar, leto, jeseň, zima). Medzi cenami sa nachádza napríklad aj príslušenstvo od spoločnosti Microsoft, reprezentované myškou Microsoft Sculpt Comfort Mouse a bezdrôtovým setom Microsoft Wireless Desktop 850. 

Zvýšte svoje šance na výhru

Hoci sa každý hlasujúci môže v rámci jedného semifinálového kola zapojiť iba raz, tí najaktívnejší majú možnosť zvýšiť svoje šance na výhru. Aj tento rok je totiž možné do ankety pozvať známych, za čo vás odmeníme.

Všetci tí hlasujúci, ktorí do ankety pozvú aspoň piatich ďalších priateľov alebo známych, budú zaradení do žrebovania o predplatné Office 365 Personal na jeden rok. Celkovo bude počas trvania ankety odovzdaných päť ročných licencií, každá vždy po skončení hlasovacieho obdobia.

Pozývanie priateľov prebieha prostredníctvom unikátneho webového odkazu, ktorý vám bude vygenerovaný a zaslaný na mailovú adresu po dokončení vášho hlasovania.

+