MojWindows

Spoločnosť Logitech oznámila, že získala 12 ocenení International Design Awards (IDA), čo je pre ňu rekordným počtom. Aj to sa malo čiastočne podpísať na skutočnosti, že Logitech je 7. najlepšie hodnotenou spoločnosťou v oblasti dizajnu, s ohľadom na počet získaných ocenení za 11 rokov histórie súťaže IDA.

Je to už štvrtý rok po sebe, čo porota súťaže IDA ocenila Logitech za výnimočný dizajn naprieč všetkými značkami a produktovými kategóriami, vrátane chytrej domácnosti, video kooperácie, gamingu a reproduktorov. Produkty získali zlaté, strieborné a bronzové ceny i čestné uznania. Úplný zoznam ocenených produktov a marketingových kampaní spoločnosti Logitech za rok 2017 je uvedený nižšie:

Každý rok ocenia ceny International Design Awards  vizionárov v oblasti dizajnu a objavujú nové talenty na poli architektúry, dizajnu interiérov, produktov, grafiky a módy. Tento rok porota súťaže IDA preskúmala až 3 100 prihlásených položiek z 95 zemí a vybrala víťazov na základe dizajnu, kreativity, použiteľnosti a inovácií.

Zdroj: TS

+