MojWindows

Epson je podľa najnovších údajov od spoločnosti Futuresource momentálne lídrom medzi výrobcami projektorov na trhu profesionálnej audiovizuálnej techniky a na trhu projektorov na pevnú montáž so svietivosťou nad 6 000 lúmenov. Spoločnosť Epson má 26,7% podiel na trhu s profesionálnou audiovizuálnou technikou, čo znamená zvýšenie o takmer 11 percentuálnych bodov za rovnaké obdobie oproti minulému roku, pričom podiel na trhu aj v roku 2018 naďalej rastie.

Správa spoločnosti Futuresource je založená na raste spoločnosti Epson v celom segmente projektorov, v ktorom je momentálne najlepším výrobcom biznis projektorov v celom regióne EMEAR a zvyšku trhu CIS. Podiel spoločnosti Epson v týchto oblastiach aktuálne tvorí 31,3%, čo za posledných 6 rokov znamená nárast o 120% v predaných jednotkách.

Globálne si spoločnosť Epson drží na trhu projektorov post jednotky už 17 rokov po sebe, pričom celkový celosvetový predaj projektorov od roku 2006 predstavuje 22,3 miliónov. Epson má tiež najväčší podiel na trhu projektorov so svietivosťou nad 6 000 lúmenov na svete.

Epson je v súčasnosti jednoznačným lídrom na trhu projektorov v rámci oblasti EMEAR a poráža aj iné popredné konkurenčné značky. Tak rýchly rast podielu na trhu v oblasti profesionálnej audiovizuálnej techniky a biznis projektorov sme dosiahli vďaka našej neustálej túžbe načúvať potrebám našich zákazníkov a vyrábať – na základe týchto poznatkov – tie najlepšie produkty vo svojej triede pomocou našich vlastných jedinečných technológií Epson.

 

Okrem toho naši zákazníci nechcú iba špičkové produkty, ale aj špičkové služby a podporu, ktorú dostávajú od našich výnimočných obchodných a technických tímov. Naše investície do celého regiónu EMEAR ťahajú trh samy o sebe. Nemusíme byť vždy prví na trhu, ale ako ukazujú čísla, vďaka jedinečnému partnerstvu s našimi zákazníkmi sme najlepší, vysvetľuje Michal Holovský, Business Account Manager VI zo spoločnosti Epson Europe CZ & SK.

Zdroj: TS

+