MojWindows

Hoci Microsoft zatiaľ nič oficiálne nepotvrdil, portál Kotaku s odvolaním sa na dvojicu zdrojom oboznámených s plánmi hernej divízie, informuje, že vydanie očakávanej hry Crackdown 3 bolo opäť posunuté, tentokrát na rok 2019.

Podobné informácie sa pritom objavujú už dlhšiu dobu, naposledy v súvislosti so situáciou, kedy španielska pobočka Amazonu zrušila viacero predobjednávok. Vtedy sa dokonca vynorili obavy, že hru stihol najhorší osud – zrušenie.

Na pomoc tak prišiel šéf marketingového oddelenia Xbox, ktorý uviedol, že hra je ďalej intenzívne vyvíjaná a zrušenie predobjednávok spôsobila chyba na strane Amazonu. Na otázky o termíne vydania neodpovedal.

Titul ohlásený v roku 2014, mal pôvodne vyjsť v druhej polovici 2016, pričom neskôr bol posunutý na november 2017, a následne na jar 2018.

Pokiaľ sú aktuálne informácie o ďalšom posunutí na rok 2019 správne, rozhodne to na hru nevrhá príliš dobré svetlo a pre mnohých hráčov pôjde o ďalšie sklamanie. Ponuka hier pre Xbox One teraz potrebuje každú posilu ako soľ.

Očakávalo sa, že Crackdown 3 bude jednou z hlavných atrakcií tohtoročného veľtrhu E3. Vývojársky tím ale údajne potrebuje dodatočný čas, aby hru dotiahol do dokonalosti. Pokiaľ to tak skutočne je, Microsoft to pravdepodobne oznámi už o pár dní.

Náš tip
Microsoft zatvára herné štúdia Lionhead a Press Play, ruší Fable Legends a Project Knoxville

Zdroj: Kotaku

07.06.2018

+