MojWindows

Spoločnosť Accenture v Bratislave otvorila nové Liquid Studio, ktoré má jej klientom pomôcť urýchliť inovácie a vývoj softvéru, spolu s Nano Lab, ktorý ponúka prístup k výsledkom rozsiahleho výskumu a vývoja realizovaného v rámci Accenture Labs na celom svete.

V bratislavskom Liquid Studiu majú klienti možnosť spolupracovať s vysoko kvalifikovanými odborníkmi zo spoločnosti Accenture na rýchlejšom a agilnejšom vývoji inovatívnych riešení. Na dosiahnutie tohto cieľa sú tímy v jednotlivých Liquid Studiách úzko prepojené.

Pri práci využívajú najmodernejšie prístupy k vývoju aplikácií prostredníctvom agilných metodík podporovaných funkciami DevOps a venujú sa najnovším technológiám, vrátane umelej inteligencie, rozšírenej reality, blockchainu a cloudových riešení.

Accenture

Bratislavské Liquid Studio dopĺňa Nano Lab, ktorý prináša najnovšie poznatky z aplikovaného výskumu v Accenture Labs na celom svete. Na konkrétnych prípadových štúdiách a demo ukážkach názorne demonštruje biznis potenciál nových technológií.

„S touto novou ponukou dokážeme našim klientom prinášať najnovšie technologické inovácie, a to formou prostredia pripomínajúceho startupovú kultúru, v rámci ktorého dokážeme spoluvytvárať a prototypovať nové riešenia,“ hovorí Carlo Trimarchi, Europe Advanced Technology Centers Lead v Accenture. „Teraz dokážeme vyvíjať a implementovať riešenia rýchlejšie a efektívnejšie, z čoho na konci profitujú naši klienti.“

Accenture

Otvorením nových zariadení v hlavnom meste spoločnosť potvrdzuje svoj záväzok investovať v tomto regióne. Tomáš Volek, generálny riaditeľ Accenture pre Slovensko a Maďarsko, hovorí, že rozšírenie spoločnosti sa odrazí aj na vytvorení nových pracovných príležitostí v oblasti informačných technológií.

Nové Accenture Liquid Studio a Nano Lab pritom ďalej rozširujú vývojárske možnosti Accenture Advanced Technology Centre, ktoré v Bratislave funguje už od roku 2003.

Pracoviská Accenture Liquid Studio a Nano Lab sú neoddeliteľnou súčasťou Accenture Innovation Architecture, ktorá prepája viaceré kapacity firmy – od výskumu, zakladania spoločných podnikov a laboratórií až po štúdiá a inovačné a dodávateľské centrá – s cieľom vyvíjať a zavádzať disruptívne inovácie pre klientov a rýchlejšie ich nasadzovať vo väčšom meradle.

Accenture

Zdroj: TS

+