MojWindows

Logitech prostredníctvom svojej podznačky Ultimate Ears v spolupráci s teamom Formule 1 McLaren uviedol na trh dva nové bezdrôtové reproduktory Ultimate Ears MEGABOOM z limitovanej edície. Novinky v obidvoch prípadoch stavajú na moderných technológiách, inováciách a dizajne, no a samozrejme na skutočnosti, že osloviť musia fanúšikov stajne McLaren.

Spoločný projekt podčiarkuje spoločnú filozofiu oboch značiek Ultimate Ears a McLaren, ktorou je chuť pretekať na plno, užívať si pritom zvuk vozov F1, vášeň pretekárov, fanúšikov a teamov.

Edícia MEGABOOM McLaren je dostupná v dvoch verziách, ktoré poukazujú na odkaz a dlhú históriu teamu McLaren:

  • Edícia MEGABOOM McLaren MCL33: Inšpirovaná modelom McLaren Challenger 2018. Na prvý pohľad zaujme krikľavou oranžovou farbou, čo je odkaz na pôvodný model formule, s ktorým McLaren pretekal pred 50 rokmi.
  • Edícia MEGABOOM McLaren MP4/4: Táto edícia vychádza z jedného z najpopulárnejších modelov v celej histórii Formule 1. Voz MP4/4, ktorý je s 15 vyhranými Veľkými cenami v roku 1988 považovaný za najúspešnejší model, oslavuje tento rok 30. výročie.

Výrobca, okrem iného, vyzdvihuje podporu technológie Bluetooth, 360° zvuk, hlboké basy, vodeodolnosť, výdrž batérie až 20 hodín a dosah Bluetooth do 30 m. Pomocou týchto reproduktorov je možné ozvučiť aj akcie vo veľkých priestoroch. Aplikácia MEGABOOM ich totiž umožňuje bezdrôtovo prepojiť až 150.

Edície MEGABOOM McLaren MCL33 a MEGABOOM McLaren MP4/4 sú dostupné vo vybraných európskych krajinách od 11.mája za odporúčanú maloobchodnú cenu 299€.

23.05.2018

+