MojWindows

Spoločnosť Deloitte štartuje registráciu do súťaže Technology Fast 50. Popredná súťaž pre rýchlo rastúce technologické spoločnosti má pred sebou už 19. ročník. Etablovaným, ale aj čerstvo založeným technologickým spoločnostiam poskytuje príležitosť prezentovať svoju vedúcu pozíciu v odvetví.

„Veľké aj malé, verejné aj súkromné rýchlo rastúce spoločnosti, ktoré prinášajú inovácie na slovenskom trhu, si zaslúžia neustálu podporu a ocenenie. Inovácie, vďaka ktorým sa technologické spoločnosti majú možnosť dostať do elitnej skupiny laureátov rebríčka Fast 50, si vyžadujú predvídavosť, odhodlanie a vytrvalosť. Sme zvedaví, aké nápady a inovácie slovenské spoločnosti predvedú v tohtoročnej súťaži. Očakávame prihlášky od spoločností, ktoré majú rastový potenciál a prinášajú inovácie v odvetví technológií nielen v našej krajine,“ vysvetľuje Ivana Lorencovičová, partnerka spoločnosti Deloitte.

Súťaž je rozdelená do troch kategórií: Fast 50 (hlavná kategória), Vychádzajúce hviezdy (najmladšie spoločnosti) a Veľká päťka (najväčšie spoločnosti) a udeľujú sa v nej dve ceny – Cena za najväčšiu inováciu a Cena za sociálnu inováciu. Práve táto kategória je najnovším prírastkom rebríčka.

Cenu za sociálnu inováciu dostane spoločnosť, ktorá úspešne spája digitálne produkty alebo služby a má súčasne pozitívny vplyv na spoločnosť a životné prostredie. Víťaza alebo víťazov vyberie nezávislá porota na základe hodnotenia viacerých kritérií.

Deloitte Technology Fast 50 hodnotí rýchlo rastúce technologické spoločnosti v nasledujúcich odvetviach – komunikácie, zelené technológie, fintech, hardvér, zdravotníctvo a biotechnológie, médiá, zábavný priemysel a softvér.

Rebríček presahuje hranice strednej Európy

Všetky zúčastnené spoločnosti, ktoré spĺňajú kritériá rebríčka, sa zaradia aj do rebríčka Deloitte Fast 500 pre región EMEA. Minulý rok využilo šancu zapojiť sa 20 slovenských firiem. Registrácia sa končí 31. júla 2018.

Registráciu a súťažné kritériá nájdete na webovej stránke: http://www.deloitte.com/cefast50

Zdroj: TS

30.05.2018

+