MojWindows

State of Decay 2 je nekompromisnou zombie hrou o prežitie, kde záleží skutočne iba na vás, ako prežijete v otvorenom postapokalyptickom svete. Ide o pokračovanie úspešného predchodcu, ktoré vylepšuje všetko, čo si hráči na prvej časti obľúbili. A to vrátane rozšírených možností manažovania komunity, budovania vašej základne a unikátnych postáv s vlastými príbehmi a motiváciou.

Vybavená je mimoriadne žiadanou kooperáciou naprieč platformami, vďaka čomu môžete až s ďalšími tromi priateľmi bok po boku bojovať o holú kožu na Xbox One alebo počítačoch s Windows 10.

State of Decay 2 je dostupná v dvoch edíciách: Standard za odhadovanú maloobchodnú cenu 29,99€ a Ultimate za odhadovanú maloobchodnú cenu 49,99€. Celosvetovo vychádza už zajtra, 22. mája, pričom od tohto dňa bude okamžite dostupná aj v ponuke programu Xbox Game Pass. Nakoľko Xbox Game Pass ponúka 14-dňové bezplatné skúšobné obdobie, predstavuje skvelý spôsob ako si hru pred zakúpením vyskúšať, a to aj na počítačoch.

Hra tiež spadá do programu Xbox Play Anywhere, čo znamená, že kúpou jednej digitálnej kópie získate verzie pre Xbox One a Windows 10, medzi ktorými sa môžete voľne prepínať; uložené pozície, Gamerscore a Achievementy sa synchronizujú prostredníctvom Xbox Live.

Zakúpením edície State of Decay 2: Ultimate Edition hráči získali štvordňový náskok vďaka predčasnému prístupu k hre, a navyše dostali aj dva balíčky s doplnkovým obsahom: Independence Pack a Daybreak Pack (dostupné neskôr). Táto edícia taktiež obsahuje darčekový kód na stiahnutie konzolovej verzie hry State of Decay: Year-One Survival Edition.

21.05.2018

+