MojWindows

Microsoft v roku 2015 odkúpil službu Wunderlist, pričom o niečo neskôr informoval o plánoch nadobudnuté technológie implementovať priamo do svojej aplikácie Microsoft To-Do a niekdajšiu konkurenciu tak úplne nahradiť.

Realita však bola o niečo iná. Zo strany vývojárov dlhú dobu chýbal náznak výraznejšej aktivity, pričom až po roku sa ukázalo, že to, čo na prvý pohľad vyzeralo ako nezáujem, v skutočnosti bolo spôsobené technickými problémami. Tie sa zjavne podarilo prekonať a aplikácia začala postupne dostávať aktualizácie s menšími vylepšeniami.

Microsoft teraz prostredníctvom stránky s prehľadom novým verzií svojej aplikácie dokonca informuje o prípravách ďalšej aktualizácie, ktorú plánuje vydať začiatkom júna.

V súvislosti s jej obsahom spomína zavedenie možnosti pre zdieľanie zoznamov úloh pomocou vygenerovaného odkazu. Spolupráca na úlohách v menších tímoch by sa vďaka tomu mala o niečo spríjemniť. Zdieľanie konkrétnych zoznamov bude samozrejme kedykoľvek možné vypnúť, čím sa odkaz stane neaktívnym.

Microsoft To-Do

Aplikácia Microsoft To-Do by sa v dohľadnej dobe mala dočkať intenzívnejšieho rozvoja a viacerých noviniek. Ako sa totiž ukázalo, zodpovedný vývojársky tím dostal nové vedenie.

Zdroj: Microsoft

29.05.2018

+