MojWindows

Microsoft v tichosti vydal novú závodnú hru pre počítače a tentokrát nejde o žiadny prírastok známej série Forza, ale novinku s názvom Miami Street. Prekvapením je aj to, že titul zaradený do ponuky obchodu Microsoft Store, momentálne nie je dostupný vo všetkých regiónoch a pre jeho stiahnutie je v systémových nastaveniach potrebné „Miestne a jazykové nastavenia“ zmeniť na Holandsko.

Zo strany Microsoftu síce nie sú dostupné žiadne oficiálne informácie o zverejnení, no tvorcovia pred časom avizovali, že hra bude na skúšku dostupná vo vybraných regiónoch za účelom testovania a získania spätnej odozvy priamo od hráčov, čo zjavne momentálne prebieha. Hra je dostupná bezplatne a nejde o žiadneho drobca, jej veľkosť dosahuje takmer 7 GB.

Predošlé informácie od vývojárskeho štúdia Electric Square, uvádzali, že pôjde o hru široké publikum a všetky zariadenia s Windows 10, pričom v interných dátach sa objavila aj zmienka o zariadení „Andromeda“. Aktuálne ale popis v obchode Microsoft Store uvádza len verziu pre počítače.

Podľa vyjadrenia tvorcov bude v nadchádzajúcich mesiacoch vývoj stále prebiehať. Dostupná verzia tak nemusí ponúkať práve najideálnejší herný zážitok a objaviť sa môžu nedostatky.

28.05.2018

+