MojWindows

Lenovo a Ubisoft dnes oznámili exkluzívne globálne partnerstvo. Lenovo Legion bude oficiálny počítačový a monitorový sponzor v rámci Ubisoft Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Pro a Major Ligy.

Partnerstvo bude trvať počas celej sezóny Rainbow Six Siege Pro Ligy, a to od jari 2018 až do jari 2019 v Severnej Amerike, EMEA, Ázii, Tichomorí a Latinskej Amerike.

Spoločnosť Lenovo poskytuje rad vysoko výkonného herného hardvéru, ktorý sa dostane do rúk jedným z najtalentovanejších a najšikovnejších hráčov hry Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Partnerstvo tiež zahŕňa spoluprácu a propagáciu, ako aj pozvánku pre fanúšikov, vďaka ktorej sa budú môcť pripojiť ku lobálnym súťažným podujatiam a počas hrania tak zažiť jedinečný zážitok z hry na zariadeniach Lenovo Legion.

Sponzorské zariadenia zahŕňajú, ale nie sú limitované na: Lenovo Legion Y720 Tower, notebooky Lenovo Legion Y720,Y520 a Lenovo Legion Y25f Gaming Monitor.

Počítače a monitory Lenovo Legion budú odprezentované počas finálne siedmej sezóny Tom Clancy’s Rainbow Six Pro Ligy, ktoré sa bude odohrávať vo Harrah’s Resort Atlantic City Hotel & Casino od 19 do 20. mája. Tohto finále sa zúčastnia dva tímy z každého zo štyroch zastúpených regiónov: Ázia-Tichomorie, Európa, Latinská Amerika a Severná Amerika.

„Vytváranie partnerstiev je dôležitou súčasťou hernej stratégie spoločnosti Lenovo. S firmou Ubisoft zdieľame hlboké odhodlanie podporovať profesionálnu komunitu profesionálnych hráčov a fanúšikov hier,“ povedal Jeff Meredith, Senior Vice President a General Manager of Lenovo’s Consumer PCs and Smart Devices.

„Kombinácia odborných znalostí spoločnosti Lenovo v oblasti spotrebiteľských technológií s konkurencieschopným a pohlcujúcim obsahom spoločnosti Ubisoft, bola prirodzenou cestou ponúkať nadšencom herné zážitky z najlepších hier a ich sledovania.“

Náš tip
Taktickú akciu Rainbow Six Siege si tento víkend zahráme zadarmo

17.05.2018

+