MojWindows

Crash Bandicoot: N.sane Trilogy už viac nebude exkluzivitou pre konzoly PlayStation 4. Oznámila to spoločnosť Nintendo s tým, že hra čoskoro dorazí na konzoly Switch a Xbox One, ako aj na počítače so systémom Windows, kde bude dostupná cez známy obchod Steam.

Neskôr tieto informácie potvrdilo aj vývojárske štúdio Activision, zároveň s doplnením niekoľkých informácií o prevedení tejto remastrovanej trilógie – Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot 3: Warped.

Hry budú vylepšené pre momentálne najvýkonnejšiu konzolu na trhu – Xbox One X, čo znamená, že sa môžeme tešiť na 4K rozlíšenie a podporu HDR. Avizovaný je aj prepracovaný systém ukladania dosiahnutého pokroku, možnosť hrať ako postava Coco, nové textúry, animácie a modely, či nové dialógy avšak v podaní pôvodných dabérov.

Chýbať nebude ani „bonusová“ úroveň Stormy Ascent, ktorá bola navrhnutá už pre pôvodnú hru Crash Bandicoot, no kvôli príliš veľkej náročnosti tu nakoniec nebola pridaná.

Nateraz ale nie je známe, či sa dočkáme aj uvedenia „Play Anywhere“ verzie distribuovanej pomocou obchodu Microsoft Store. Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy vychádza v polovici leta, konkrétne 10. júla. Predajná cena bola stanovená, aspoň v prípade verzie pre Xbox One, na 39,99€.

Aktualizované 14.5.2018

Vydavateľstvo Activision pred pár dňami informovalo, že remastrovanej trilógie sa dočkáme o niečo skôr než bolo pôvodne ohlásené. Termín vydania bol totiž posunutý z 10. júla na 29. júna.

Zdroj: Activision

14.05.2018

+