MojWindows

ADATA sa v ostatných týždňoch pustila do expanzie svojho produktového portfólia. Po nových externých diskovpamätiach, teraz pridáva aj príslušenstvo pre hráčov, konkrétne klávesnicu XPG INFAREX K20.

Ako uvádza priamo v sprievodných informáciách, klávesnica bola navrhnutá pre zapálených hráčov a spája v sebe štýlový design s modrými klávesmi, 11 rôznych svetelných efektov podsvietenia a potrebnú ergonómiu s očakávanou životnosťou 50 miliónov stlačení každého klávesu.

Využívaná je aj technológia anti-ghosting, vďaka čomu sú všetky herné príkazy pochopené správne, aj keď sa skladajú z viac súčasne stlačených kláves.

Okrem toho mala byť zvýšená pozornosť venovaná odolnosti kábla, ktorý je schopný odolať intenzívnemu ohýbaniu, zamotávaniu či dokonca prelomeniu.

Medzi svetelnými efektami je možné prepínať pomocou na to určeného klávesu Mode, ktorý po bokoch sprevádza dvojica určená na úpravu ich rýchlosti. Na klávesnici nechýbajú ani prvky určené na ovládanie multimédií, hlasitosti a ďalších vlastností zvuku.

Na Slovensku bude klávesnica XPG INFAREX K20 dostupná od konca mája za odporúčanú predajnú cenu 60 €.

07.05.2018

+