MojWindows

Vývojárske štúdio Hello Games oznámilo, že známa hra No Man’s Sky dorazí počas tohto leta aj na konzoly Xbox One, a to po boku doteraz najväčšej aktualizácie „No Man’s Sky NEXT“ s novým herným obsahom.

Podrobnosti o termíne vydania, či samotnom obsahu ohlásenej aktualizácie nie sú nateraz známe. Vie sa len toľko, že má predstavovať dôležitý míľnik pre hernú komunitu a dostupná bude bezplatne.

Hra pôvodne vyšla v roku 2016 pre počítače a exkluzívne konzolu PlayStation 4. Jej prijatie hernou obcou nebolo práve najlepšie, keďže vývojári nedokázali naplniť svoje pôvodné plány a sľuby.

Prvotný šok bol obrovský a pre mnohých skončila ako trpké sklamanie. Dnes má byť už situácia poznateľne lepšia, no pošramotená povesť zostala. Či to poznačí aj jej prijatie v konzolovom svete Xboxu je otázne.

Príchod na Xbox One bude sprevádzať aj sprístupnenie grafických vylepšení pre model Xbox One X, kde sa môžeme tešiť na 4K rozlíšenie a podporu HDR. V deň vydania budú dostupné aj všetky dostupné rozšírenia – Foundation, Pathfinder a Atlas Rises.

Doplnené 17.4.2018

Vývojári síce oficiálny termín vydania ešte nezverejnili, no pokiaľ sa dá veriť talianskej pobočke Amazonu, hra pre Xbox One vychádza v termíne 29. júna 2018.

Náš tip
Pirátske dobrodružstvá Sea of Thieves už prilákali 2 milióny hráčov
17.04.2018

+