MojWindows

Pokiaľ by ste si chceli počas najbližších dní oddýchnuť pri hraní kvalitnej akčnej hry, už od štvrtka môžete siahnuť po titule Ghost Recon Wildlands.

Plná verzia hry vrátane všetkých kooperačných režimov, a to aj nového PvP módu Ghost War, bude dostupná na vyskúšanie v dňoch od 12. do 16. apríla, kedy prebehne takzvaný „bezplatný víkend“.

Ponuka sa vzťahuje na konzoly Xbox One a PlayStation 4, ako aj na počítače. Hranie v režime viacerých hráčov je na konzole Xbox One podmienené aktívnym predplatným v službe Xbox Live, pre PlayStation 4 nie je uvedená žiadna podmienka.

Tento týždeň bola navyše vydaná veľká aktualizácia, ktorá so sebou priniesla novú hernú postavu, ako aj špeciálnu misiu Special Operation I so Samom Fisherom zo známej hernej série Splinter Cell. Práve teraz je tak výborný čas, kedy Ghost Recon Wildlands vyskúšať.

Ak by vás hra oslovila a chceli by ste ju natrvalo pridať do svojej hernej knižnice, v termíne od 12. až do 23. apríla bude v predaji so zľavou až do výšky 67%. Všetok dosiahnutý herný pokrok dosiahnutý cez bezplatný víkend vám bude prenesený.

10.04.2018

+