MojWindows

ADATA okrem externých pevných diskov aktuálne na trh prináša aj ďalšie novinky z oblasti pamäťových produktov. Predstavená bola nová generácia pamäťového modulu XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB.

Výrobca uvádza, že novinka prináša nový estetický dizajn, špičkové rýchlosti a programovateľné RGB osvetlenie, takže ponúka presne tie veci, ktoré dnešní hráči hľadajú pre svoje zostavy.

Modely sú na hornej strane osadené na mieru navrhnutým kovovým chladičom s pruhom RGB LED diód, ktorý vyžaruje farebné svetlo v rôznych efektoch, pre používateľom, ktorí svoj počítač chcú okoreniť programovateľnými svetelnými efektami.

Na ovládanie svetelných prvkov slúži aplikácia ADATA RGB Sync, alebo jej alternatívy od výrobcov základných dosiek.

XPG SPECTRIX D41 podporuje platformy Intel X299 a AMD AM4/Ryzen a frekvencie od 2 660 MHz do viac než 4 600 MHz. Na trh príde v dvoch farebných prevedeniach – Crimson Red a Titanium Gray, no cena ani presná dostupnosť pre Slovensko zatiaľ spomenuté neboli.

Rovnako ako všetky ostatné pamäťové moduly ADATA a XPG sa bude SPECTRIX D41 XPG predávať s doživotnou zárukou.

ADATA už teraz, bez bližších podrobností, hlási, že v treťom štvrťroku 2018 ponúkne novú verziu pamäťového modulu SPECTRIX D41, ktorá zvládne rýchlosti až 5 000 MHz.

20.04.2018

+