MojWindows

Ak ste sa po dohraní Super Lucky’s Tale pýtali, kedy sa pustíte do ďalších dobrodružstiev s roztomilým lišiakom, tak pre vás máme odpoveď – je to dnes! Lucky sa totiž vrátil. Tentoraz sa s ním vydáte v novej kapitole do tropického raja, na Ostrov Plutváčov, ktorý len tak mimochodom treba zachrániť.

Po čerstvom víťazstve nad Smolíkom sa Lucky teší na deň voľna v starom dobrom Lišiakove. Kniha vekov má však iné plány a Luckyho znova vtiahne do seba. Tentoraz sa objaví v tropickom raji Ostrova Plutváčov.

Napriek svojej kráse a povesti oceňovaného dovolenkového miesta sa rýchlo ukáže, že na Ostrove Plutváčov čosi nie je v poriadku. Lucky zistí, že Madam Mňaudam obsadila celý ostrov, aby tu na oslavu vydania svojho najnovšieho singla zorganizovala najväčšiu (a najhoršiu) párty, akú kto kedy videl. Lucky musí vytrhnúť ostrov a ich rekreantov z chaosu, ktorý Madam Mňaudam spôsobila, skôr ako zruinuje ich zábavný charakter a napokon spustoší všetky svety v Knihe vekov.

Vydajte sa s Luckym na najnovšie dobrodružstvo, ktoré je plné klasických plošinovkových výziev, hádaniek na prevetranie mozgových závitov, tajomných líščích nôr a zradných prekážkových dráh v tropickom svete. Počas skákania a hrabania v slnkom zaliatom raji narazíte na staré, ale aj nové známosti.

Hra Super Lucky’s Tales je dostupná so slovenskými titulkami a vylepšeniami využívajúcimi prednosti konzoly Xbox One X – podporu 4K rozlíšenia, HDR a ďalšie. Super Lucky’s Tale je takisto súčasťou služby Xbox Game Pass. Rozšírenie Ostrov Plutváčov je pre jej členov k dispozícii samostatne.

Dobrodružstvo Ostrov Plutváčov (Gilly Island) pre Super Lucky’s Tale je dostupné oddnes za 4,99 € pre rodinu zariadení Xbox One a počítače s Windows 10.

Náš tip
Microsoft oznámil 8 marcových prírastkov pre službu Xbox Game Pass
02.03.2018

+