MojWindows

Microsoft sa počas tohto mesiaca na našom trhu pustil do akcie, kedy konzolu Xbox One S predáva za „historicky najnižšiu cenu“ a od dnešného dňa budú pri príležitosti vydania hry Sea of Thieves predávané aj balenia Xbox One S a Xbox One X s jej digitálnou verziou.

Digitálna kópia Sea of Thieves zadarmo ku konzole Xbox

Kúpou novej konzoly Xbox One X, ktorá sa predáva za odporúčanú maloobchodnú cenu 499 €, získate digitálnu kópiu Sea of Thieves úplne zdarma. Predajná akcia pobeží od 20. marca do 1. apríla u vybraných obchodných partnerov.

Balenie Xbox One S Sea of Thieves ale nespadá do „výpredajovej akcie“ a predávať sa bude za odporúčanú maloobchodnú cenu 299 €.

Za túto  cenu získate konzolu s 1 TB pevným diskom, bezdrôtový ovládač Xbox, digitálnu kópiu Sea of Thieves a skúšobné konto služieb Xbox Live Gold a Xbox Game Pass na jeden mesiac.

Sami si tak zvážte, či vám získane digitálnej licencie na pirátske dobrodružstvá stojí za to. Obzvlášť ak si ich môžete užiť priamo cez službu Xbox Game Pass.

Nech už sa rozhodnete hrať na Xbox One X, Xbox One S alebo počítačoch, teraz je tá správna príležitosť vyraziť na búrlivé vlny a stať sa pirátske dobrodružstvá.

Náš tip
„Herný Netflix“ Xbox Game Pass prichádza na Slovensko, ponúkne bezplatný 14-dňový trial
19.03.2018

+