MojWindows

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) na konzolách Xbox One dostáva ďalšiu aktualizáciu zameranú opäť na celkové vylepšenie herného zážitku.

Nakoľko bola hra spustená v rámci predbežného prístupu cez program Xbox Game Preview, obsahovala množstvo nedostatkov a chýb, ako aj nie práve dotiahnutú optimalizáciu pre konzoly.

Tvorcovia sa ale zaviazali situáciu čo najrýchlejšie zlepšiť, na čom aktívne pracujú od sprístupnenia hry. Dnešná, v poradí už jedenásta, aktualizácia sľubuje vylepšenia pre textúry, profily vozidiel, ako aj optimalizáciu vo viacerých oblastiach.

Po jej inštalácii majú hráči zaznamenať zlepšenie v snímkovej frekvencii a celkovej stabilite, čo sú dlhodobo kritizované oblasti.

Z pohľadu hrateľnosti bolo upravené rozhranie inventára pre lepšiu orientáciu a použiteľnosť aj vo vypätých bojových situáciách. Menšou zmenou je pridanie počítadla, ktoré v prvotnej fáze hry zobrazuje počet hráčov v lietadle.

Opravená bola chyba zvuku, kedy hráči počuli kroky, hoci sa v ich okolí nenachádzal nik iný, ako aj zobrazovanie “modrej zóny”.

Vývojári budú naďalej pokračovať v úpravách a ladení. Dokonca bolo ohlásené množstvo zmien, ktorých sa hráči na konzolách Xbox One majú postupne dočkať počas jari.

Náš tip
Hra PlayerUnknown’s Battlegrounds na konzolách Xbox One oslovila už 5 miliónov hráčov

Zdroj: PUBG

21.03.2018

+