MojWindows

Big Data je témou, ktorá hýbe svetom biznisu a technológií už niekoľko rokov. Staré nástroje už nedokážu pracovať dostatočne efektívne, pretože analýza dát by trvala nekonečne dlho. Už 6. apríla 2018, budú môcť účastníci IT odbornej konferencie DataDay 2018 vstúpiť do sveta budúcnosti dát, v ktorej sa dáta priamo pred očami premieňajú na užitočné informácie potrebné pre biznis.

Konferencia DataDay 2018 sa zameriava na aktuálne trendy a novinky z oblasti spracovania a využitia veľkých dát pre biznis. Konferencia je rozdelená do dvoch samostatných blokov, ktoré sa odlišujú svojim zameraním.

Náš tip
Vstupenky na konferenciu DataDay si môžete zakúpiť už teraz na webe www.dday.sk.

V prvej sále DATA ENGINEERING HALL experti na spracovanie dát, Marek Chmel a Vladimír Mužný, prakticky ukážu, ako efektívne využiť moderné nástroje na správu dát a transformáciu vstupných dát, vďaka ktorým je možné predpovedať budúce udalosti.

„Tradičné BI poznáme už niekoľko rokov, no obchodné potreby presahujú ich možnosti. IoT, Big Data a Data Science sú v súčasnosti ďalším správnym krokom k zachyteniu budúcnosti už dnes, a tak k zvýšeniu ziskovosti akéhokoľvek podnikania.

 

Je to sila, ktorá nás núti hľadať nové výzvy ako zvládnuť rastúci objem údajov z najrôznejších typov zdrojov,“ hovorí Vladimír Mužný, nezávislý konzultant a vývojár databázových riešení na platforme Microsoft SQL Server.

DataDay 2018

Program druhej sály DATA VISUALISATION HALL je určený pre manažérov a dátových analytikov, ktorí pracujú s firemnými dátami a spracúvajú ich do informačne a vizuálne atraktívnej formy, ktorá im uľahčuje efektívne rozhodovanie. Prednášajúci experti predstavia aktuálne svetové trendy v oblasti Self-Service BI a užitočné tipy a triky z praxe.

„Mnohých analytikov a manažérov trápi zastaralý, neprehľadný alebo pomalý reporting.  Zastaralé procesy zberu a očisťovania dát sú príliš náročné. Moderné služby a nástroje v oblasti Self-Service BI nám pomáhajú dosahovať omnoho lepšie výsledky,“ hovorí Marek Haman, odborný lektor a špecialista na Power BI.

IT odborná konferencia DataDay 2018 s podtitulom „Deň, keď oslobodíte svoje dáta“ sa koná 6. apríla 2018 v hoteli Crowne Plaza Bratislava. Na konferencii vystúpia TOP speakri z Čiech a Slovenska:

  • Vladimír Mužný, odborný lektor GOPAS, nezávislý konzultant a vývojár databázových riešení
  • Martin Haman, odborný lektor GOPAS a špecialista na Power BI
  • Vladimír Kozelka, Sales Manager v spoločnosti Sophia Solutions
  • Filip Slánička, Solution Specialist for Data & AI v spoločnosti  Microsoft
  • Jakub Lenemayer, Sr. Channel Sales Lead CZ & SK Microsoft
  • Marek Chmel, odborný lektor GOPAS a SQL Server Technical Specialist v spoločnosti AT&T
Náš tip
Odpovedzte na tieto 3 otázky a vyhrajte vstupenku na konferenciu DataDay 2018

Konferenciu DataDay 2018 organizuje IT školiace stredisko GOPAS pod záštitou spoločností Microsoft a Oracle. Viac informácií o IT odbornej konferencii DataDay 2018 sa dozviete na www.dday.sk alebo na www.gopas.sk.

+