MojWindows

Logitech na trh prináša dva nové prírastky do svojej rodiny herného príslušenstva – reproduktory pre PC s úplným názvom Logitech G560 PC Gaming Speakers a novú mechanickú klávesnicu Logitech G513 Mechanical Gaming Keyboard.

Prvé herné reproduktory pre PC z produkcie Logitech G

Herné reproduktory Logitech G560 majú výkon 240 wattov v špičke a 120 wattov efektívnych (RMS). Technológia DTS: X Ultra 1.0 sa má postarať o 3D zvuk a precíznu lokalizáciu zvukov v priestorom obraze. Spojenie týchto parametrov podľa slov výrobcu vylepšuje presnosť zamerania a zvyšuje intenzitu a realistický dojem, takže sa hráči môžu do hrania naplno ponoriť a zabávať sa.

Logitech G560

Reproduktory Logitech G560 sú vybavené technológiou LIGHTSYNC pre synchronizáciu RGB podsvietenia a mocný zvuk tak, aby v reálnom čase zodpovedal aktuálnemu dianiu v hre, prípadne pri prehrávaní hudby, či filmov. Svietenie a animačné efekty je možno prispôsobiť – k dispozícii je paleta 16,8 miliónov farebných odtieňov a štyri osvetľovacie zóny.

Logitech G560 majú široké možnosti pripojenia: k dispozícii sú konektory USB a jack 3,5 mm, rovnako ako aj Bluetooth rozhranie. K tomu sa pripája technológia Logitech Easy-Switch pre jednoduché prepínanie medzi štyrmi pripojenými zariadeniami.

Logitech G560

Mechanická herná klávesnica s technológiou LIGHTSYNC

Model Logitech G513 posúva dizajn klávesníc od Logitech, ktorý už získal mnohé ocenenia, na novú úroveň vďaka RGB podsvieteniu, podpore technológie LIGHTSYNC a hornému rámu z eloxovaného a brúseného hliníku.

Klávesnica ponúka na výber dva typy mechanických spínačov Romer-G vyvinutých exkluzívne v divízii Logitech G: Romer-G Tactile a Romer-G Linear. Verzia Tactile poskytuje pri zopnutí mäkkú hmatovú odozvu pre hráčov, ktorí majú radi priamu spätnú väzbu, zatiaľ čo verzia Linear podľa výrobcu ponúka plynulejší úder.

Všetky spínače Romer-G ponúkajú rýchlu a tichú akciu vhodnú pre hry a jasné a zreteľné podsvietenie, súčasne s vyššou odolnosťou než je u mechanických spínačov štandardom.

Dodáva, že k zopnutiu dochádza až o 25 percent rýchlejšie než u konkurenčných modelov, a to so zdvihom 1,5 mm, čo v spojení s nízkou silou nutnou k zopnutiu (iba 45 gramov) poskytuje prakticky okamžitú odozvu.

Klávesnica má navyše integrovaný priechodný port USB a ako voliteľné príslušenstvo sa dodáva opierka na zápästia pre väčšie pohodlie pri dlhých herných súbojoch.

Cena a dostupnosť

Očakáva sa, že herné reproduktory pre PC Logitech G560 a mechanická herná klávesnica G513 budú k dispozícii začiatkom apríla 2018 za odporúčané maloobchodné ceny 249€ a 179€.

Zdroj: TS

15.03.2018

+