MojWindows

Produktové portfólio „HP-čka“ sa teší z nového prírastku v podobe atramentovej tlačiarne HP Ink Tank Wireless 415 pre domácnosti a malé firmy. HP uvádza, že vďaka vysokokapacitnému systému atramentových zásobníkov umožní vytlačiť až 8 000 farebných a 15 000 čiernobielych strán, a to pri minimálnej cene za stranu.

Má ísť o priameho nástupcu modelu HP DeskJet GT 5820, no s vylepšeniami po takmer každej stránke –  vyššia vyťaženosť, lepšia kvalita tlače a spomínaná nízka cena tlače.

Pri cene 9,90 € za XL fľaštičku s čiernym atramentom a 8,90 € za fľaštičky s farebným atramentom môžu používatelia podľa informácií výrobcu tlačiť jednu čiernobielu stranu už od 0,165 centu a farebnú od 0,5 centu.

Atramentové zásobníky možno ľahko a bez rozliatia doplniť pomocou originálnych atramentov HP z uzatvárateľných fľaštičiek, a keďže sú priehľadné, používateľ má prehľad o tom, koľko atramentu v tlačiarni ešte zostáva.

Ako napovedá samotný názov, tlačiareň disponuje možnosťou bezdrôtového pripojenia pre pohodlnejšiu správu tlače, či skenovanie aj zo smartfónu a tabletu prostredníctvom aplikácie HP Smart App. Okrem Wi-Fi je k dispozícii aj klasické pripojenie cez USB kábel.

Medzi ďalšie výhody tohto modelu majú spadať aj kompaktné rozmery, jednoduché používanie a nenáročná údržba. Z technických parametrov spomeňme rýchlosť tlače 8 strán za minútu pri čiernobielej tlači a 6 strán za minutú pri tlači vo farbe.

Kvalitu výtlačkov HP uvádza na 1 200 x 1 200 dpi pri čiernej tlači a až 4 800 x 1 200 dpi pri farbe.  Podporovaný je papier formátov A4, A5, A6, obálka DL.

Odporúčaná maloobchodná cena tlačiarne HP Ink Tank Wireless 415 začína na 149 € bez DPH a dostupná je na Slovensku už teraz. HP zároveň ponúka možnosť predĺženia servisu na 3 roky po registrácii produktu.

Zdroj: TS

26.03.2018

+