MojWindows

Oficiálna aplikácia hudobnej služby Deezer po počítačoch a smartfónoch s „desiatkou“ konečne dorazila aj na konzoly rodiny Xbox One. Podobne ako ostatné populárne hudobné aplikácie, aj v jej prípade je podporované prehrávanie na pozadí, čo znamená, že prehrávač je možné minimalizovať a pokojne sa pustiť do hrania hier s hudobným doprovodom podľa vlastnej chuti.

Deezer uvádza, že hudobný katalóg obsahuje viac ako 53 miliónov skladieb a množstvo pravidelne udržiavaných a rozširovaných playlistov. Vyberať tak zjavne je z čoho. Aplikácie ponúka aj funkciu „Flow“, automatické prehrávanie odporúčaných skladieb, aby ste sa pri hraní nemuseli rozptyľovať výberom ďalších piesní.

V prípade záujmu je podľa predstaviteľov služby na konzolách možné využiť až 90 dňové skúšobné obdobie, a poriadne si tak overiť, či je tým pravým aj pre vás.

Aplikácia má byť dostupná pre väčšinu trhov, kde sa konzola Xbox One predáva. Deezer na Xbox One je dostupný len pre predplatiteľov Deezer, s bezplatným kontom nepochodíte.

Náš tip
5 skvelých hudobných aplikácií pre Xbox One s podporou prehrávania na pozadí

14.03.2018

+