MojWindows

Knižnica spätne kompatibilných hier sa počas tohto týždňa dočkala nového prírastku v podobe známej akčnej hry Call of Duty 4: Modern Warfare. Okrem minuloročnej remastrovanej verzie je teraz možné na konzolách rodiny Xbox One hrať aj pôvodnú verziu pre Xbox 360.

Call of Duty 4: Modern Warfare je všeobecne považovaný ja jeden z najlepších dielov série, aj preto sa dočkal spomínanej zreštaurovanej verzie

Microsoft staršie hry pre novú konzolovú rodinu sprístupňuje pomerne pravidelne, vďaka čomu môžete počítať s tým, že do konca tohto roka ešte pribudne niekoľko pekných kúskov.

Xbox 360 hry dokonca začal upravovať priamo pre hranie na najnovšej konzole Xbox One X, a keď k tomu pripočítame, že len nedávno do spätnej kompatibility zaradil aj kúsky z pôvodnej konzoly Xbox, určite sa máme ešte na čo tešiť.

Pokiaľ patríte k fanúšikom série a titul Call of Duty 4: Modern Warfare vám chýba, zakúpiť si ho momentálne môžete v zľave vďaka prebiehajúcej akcii „Spring Sale“. Remaster teraz stojí 28 € namiesto pôvodných 40 €, verzia pre Xbox 360 vás výjde o niečo lacnejšie.

29.03.2018

+