MojWindows

Príchod populárneho „battle royale“ titulu PlayerUnknown’s Battlegrounds na konzoly rodiny Xbox One sprevádzalo množstvo problémov. Hoci hra vychádzala prostredníctvom programu „Xbox Game Preview“, kde sa s počíta s výskytom množstva nedostatkov, očakávania zo strany hráčov boli značne vysoké a množili sa sťažnosti. Vývojári sa k tomu ale postavili čelom, a presne tak ako sľúbili, postupne riešia všetky problémy, ktoré sa len dajú.

K dnešnému dňu je tak dostupná už 8. aktualizácia s opravami a drobnými vylepšeniami celkovej hrateľnosti. Najväčšou zmenou, ktorú prináša je zvýšenie poškodenia, ktoré postava utŕži pri zasiahnutí autom. Práve túto hernú oblasť sa vývojári snažia vyladiť už dlhšiu dobu. V prípade vozidiel bol opravený aj problém, kedy sa po vystúpení hráča náhodne premiestnili na inú pozíciu na mape.

Aktualizácia s veľkosťou 3,5 GB ďalej prináša opravy problémov, kedy hráči nemohli preskočiť cez niektoré rímsy a okná, ako aj problémy s kamerou, ktorá po smrti hráča už zostane na správnej pozícii.

PlayerUnknown’s Battlegrounds, respektívne PUBG, je momentálne fenoménom herného sveta. Za necelé dva mesiace od svojho vydania na konzoly Xbox One táto hra prilákala viac ako 4 milióny hráčov, z čoho sa ďalej rozhodol ťažiť aj Microsoft a pripravil nové balenie konzoly Xbox One S.

Zdroj: PUBG fórum

07.02.2018

+