MojWindows

Okrem toho, že počas víkendu sa môže pustiť do bezplatného hrania hier Overwatch a Rainbow Six Siege, si môžete, tentokrát natrvalo, rozšíriť svoju hernú knižnicu o titul Dead Space. Spoločnosť Electronics Arts túto známu hororovú sci-fi akciu rozdáva prostredníctvom akcie „On the House“ v službe Origin.

V hre sa ako inžinier Isaac Clarke na vesmírnej lodi dostanete do krízovej situácie a náhle zistíte, že dovtedajšiu ľudskú posádku náhle vystriedali krvilačné monštrá, ktoré nikomu nič nedarujú. Musíte sa teda chopiť aj tej minimálnej šance na prežitie, ktorá zostáva a pustiť sa do neľútostného boja v nehostinnom prostredí tajomného vesmíru.

Hra Dead Space svojho času zožala pozitívne ohlasy a dodnes patrí medzi verejnosťou, ako aj kritikmi obľubované kúsky. Rozhodne preto stojí za vyskúšanie. Prebiehajúca akcia je určite časovo limitovaná, bohužiaľ ale nie je známe do kedy bude prebiehať. V prípade záujmu o získanie hry sa preto poponáhľajte.

Doplnené 14.2.2018 o 17:50

Potešiť hráčov bezplatnou hrou sa rozhodol aj elektronický obchod s hrami GOG, predtým známy ako „Good Old Games“. Ten počas najbližších hodín, do 15:00 zajtrajšieho dňa, rozdáva všetkým záujemcom arkádovú bojovku The King of Fighters 2002.

Na základe hodnotení zverejnených v samotnom obchode asi nepôjde o najkvalitnejší kúsok, no hra zadarmo poteší stále.

Za tip ďakujeme čitateľovi Erikovi.

14.02.2018

+