MojWindows

Sotva sme sa dočkali remastrovanej verzie kultovej stratégie Age of Empires, a o slovo sa už hlásia tvorcovia bláznivých arkádových pretekov Burnout Paradise, ktorí sa zjavne tiež chcú zviesť na vlne nostalgie.

Po desiatich rokoch od vydania tejto deštruktívnej jazdy plnej šialených trikov a nemilosrdných búračiek sa dočkáme remasteru pre najnovšie konzoly a dnešné počítače.

Vývojárske štúdio Criterion Games návrat do nespútaného otvoreného sveta Paradise City oznámilo vydaním traileru, kde popisuje na čo všetko sa môžeme tešiť. Samozrejmosťou takto vynovených hier je podpora vysokého rozlíšenia a kvalitnejšie textúry, čo platí aj v tomto prípade.

Podporované bude 4K rozlíšenie pre konzoly Xbox One X a PlayStation 4 Pro, kde si hranie máme vychutnať pri 60 snímkach za sekundu. Staršie konzoly radu Xbox One a PlayStation 4 sa budú musieť uspokojiť s Full HD rozlíšením.

Remastrovaná edícia Burnout Paradise prichádza so všetkým, čo patrilo k pôvodnému zážitku, akurát to umocňuje v graficky krajšom prevedení. Tešiť sa tak môžeme na 150 áut, motorky, originálny soundtrack, režim pre viacerých hráčov, viacero herných režimov a množstvo zábavy.

Priamo v hre bude pridaných aj 8 DLC rozšírení, ktoré boli za ostatné roky vydané. Burnout Paradise Remastered vychádza 16. marca pre konzoly, kde sa bude predávať za pomerne neskromných 39,99€. Na verziu pre počítače si musíme ešte len počkať, hoci presný termín spomenutý nebol.

Náš tip
Kartová hra Fable Fortune pre PC a Xbox vychádza ako free-to-play titul
26.02.2018

+